Vad är Trustly och hur kan jag använda era tjänster?

Trustly är ett snabbt, enkelt och säkert sätt för privatpersoner i Europa att betala direkt från
sitt bankkonto.

För att göra en transaktion genom Trustly går du till ett Trustly-anslutet företag där du vill
göra ditt köp. Du väljer Trustly som betalningsmetod och följer instruktionerna på skärmen.

Du behöver varken registrera dig eller ladda ner någon programvara för att göra transaktioner
genom Trustly. Allt du behöver är ett giltigt bankkonto. Det är bekvämt, säkert och enkelt.
Du loggar bara in via din Internetbank och väljer vilket bankkonto du vill göra betalningen
från.

Läs mer information här.