Iframe står still/har fastnat eller jag har fått ett felmeddelande

Detta kan hända även om det är ovanligt.

Det finns ingen anledning att bli orolig om det händer. Om transaktionen drogs från ditt
bankkonto, kommer den att slutföras till företaget där du gjorde köpet inom 1–2 bankdagar,
eller återbetalas till ditt bankkonto. Det beror på företaget där du har gjort ditt köp.

Om du vid upprepade tillfällen får ett felmeddelande i vår iframe, vänligen kontakta oss via
vårt kontaktformulär och bifoga en skärmdump på hur felmeddelandet ser ut.