Hur sätter jag upp ett autogiromandat med Trustly?

För att sätta upp ett autogiromandat med Trustly hos en handlare, kan du antingen göra det direkt eller i samband med en betalning. Flödet för att sätta ett autogiromandat kan se olika ut hos olika handlare. Vanligen är flödet:
  1. Välj bank - Välj din bank från listan av tillgängliga banker. Om din bank inte finns med i listan, är den inte tillgänglig att använda med Trustly.
  2. Identifikation - Nästa steg är att ange ditt personnummer eller annan information som används av din bank för att identifiera dig.
  3. Autentisering - Autentisera dig genom att signera med bankdosa eller bank-ID (eller liknande metod beroende på din bank).
  4. Välj summa och godkänn användarvillkoren - I listan med dina bankkonton, välj kontot som du önskar koppla till Trustly autogiro.
  5. (Ej obligatoriskt, endast om registreringen sker i samband med betalning) - Signera din transaktion.