Jag gjorde en oavsiktlig överföring till Trustly

Om du har gjort en transaktion med Trustly kommer det att stå “Trustly Group AB” på ditt kontoutdrag. Detta är normalt och betyder att transaktionen sänts som sig bör..

Vänligen notera att detta även gäller återbetalningar från Paypal.

Om du däremot har glömt att skriva in referensnummer för transaktionen, eller använt samma referensnummer två gånger så kommer transaktionen inte att lyckas. Om detta är fallet, vänligen kontakta oss via vårt kontaktformulär med ett bifogat insättningsbevis från din internetbank så hjälper vi dig.

Ett korrekt dokument (kopia på insättningsbevis) bör innehålla följande information.
  • Kontoinnehavarens namn
  • Belopp
  • Transaktionsdatum
  • Mottagarens kontonummer
  • Betalningsreferens

Vänligen observera att det mottagande kontot samt betalningsreferens måste vara synligt på betalningsbeviset för att vi ska kunna identifiera din insättning.